Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune

Victor Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune

Victor Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2013   •   13:47
Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, întrebat despre protocolul USL, că "toate lucrurile sunt bune", dar că vor fi aduse "îmbunătăţiri necesare" pentru ca activitatea de guvernare să fie mai eficientă.
Victor Ponta a fost întrebat de jurnalişti, la plecarea de la Congresul UDMR, dacă pe drumul spre Miercurea Ciuc a discutat cu liderul PNL despre protocolul USL.
"Am discutat, domnule Crin Antonescu?", a spus Ponta, uitându-se spre preşedintele PNL, care se afla alături de el, conform Mediafax.
Ulterior, Ponta a afirmat că "toate lucrurile sunt bune", dar că vor fi aduse unele îmbunătăţiri.
"Toate lucrurile sunt bune. O să aducem acele îmbunătăţiri necesare pentru ca activitatea noastră de guvernare să fie mai eficientă", a spus Ponta.
Premierul a susţinut că nu este vorba despre impunerea unei limite a libertăţii de exprimare a membrilor USL.
"Există doar discernământul şi experienţa unor oameni care fac politică", a spus, la rândul său, Crin Antonescu.
"ªi solidaritatea unor oameni care au un proiect comun", a completat Victor Ponta
Victor Ponta şi Crin Antonescu au participat sâmbătă, la Miercurea Ciuc, la deschiderea lucrărilor Congresului UDMR. Ei au venit şi au plecat împreună de la eveniment.
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că va discuta, sâmbătă, cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, menţionând că soluţiile cele mai bune vor fi găsite şi menţionând, pe de altă parte, că până acum nu a considerat că este cazul de remanieri în Guvern.
El a afirmat anterior că protocolul USL trebuie rediscutat în urma situaţiilor noi şi tensionate apărute după criticile repetate la adresa sa formulate de către senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, deoarece este nevoie de negocierea unor mecanisme de întărire a solidarităţii.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că va discuta cu premierul Victor Ponta în drum spre Miercurea Ciuc "nişte chestiuni de calendar", "chestiuni de mecanisme de funcţionare mai bună", arătând că PNL are nişte propuneri în acest sens.
Crin Antonescu a fost întrebat despre faptul că premierul Victor Ponta spunea că va discuta cu liderul PNL în drum spre Miercurea Ciuc despre renegocierea protocolului.
"Să ştii că e mult spus renegocieri, de obicei se renegociază posturi, structura Guvernului, se renegociază un program de guvernare, dar vă spun încă o dată: nu se schimbă nimic, nici programul de guvernare, nici structura Guvernului, nici obiectivele alianţei şi nu le putem schimba pentru că le-am prezentat oamenilor", a spus Antonescu într-o conferinţă de presă.
El a arătat că va discuta cu premierul "nişte chestiuni de calendar".
"Sunt nişte chestiuni de calendar. Sigur că şi noi avem aici nişte propuneri, sunt nişte chestiuni de mecanisme de funcţionare mai bună. Avem aici nişte propuneri, dar, înţelegeţi-mă, nici nu este elegant, nici nu este cazul să vi le spun dumneavoastră înainte de a i le spune premierului. Nici nu vă pot invita să mergeţi cu noi la Miercurea Ciuc, dar le veţi afla când vom face public protocolul", le-a răspuns Crin Antonescu ziariştilor.
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close