Antena 3 CNN Politică Victor Ponta dezvăluie de ce și-a pierdut mandatul primarul din Sângeorz-Băi, cel care și-a umilit fiica

Victor Ponta dezvăluie de ce și-a pierdut mandatul primarul din Sângeorz-Băi, cel care și-a umilit fiica

Liderul Pro România, Victor Ponta, a postat un mesaj pe o rețea socială prin care laudă corectitudinea și curajul judecătorului care l-a condamnat pe primarul din Sângeorz-Băi, condamnare în urma căreia și-a pierdut mandatul. Însă îi acuză pe toți cei care l-au lăsat să ajungă până în acest punct.

Victor Ponta dezvăluie de ce și-a pierdut mandatul primarul din Sângeorz-Băi, cel care și-a umilit fiica
de Laura Dinu    |    13 Oct 2020   •   13:15

NU și-a pierdut mandatul pentru că PNL l-a exclus din Partid - pentru că NU l-a exclus. 

NU și-a pierdut mandatul pentru că Ludovic Orban, Dan Barna, PNL sau USR au spus că nu vor “penali” în funcții publice - pentru că NU au spus. 

NU și-a pierdut mandatul pentru că locuitorii nu au mai votat un primar care își abuzează fiica - pentru că l-au votat!

Și-a pierdut mandatul pentru că un judecător corect și curajos a aplicat legea și l-a sancționat pentru alte infracțiuni! Cum a ajuns însă până acolo?”, scrie Victor Ponta pe o rețea socială. 

Filmat în timp își umilește fiica dezbrăcată, pusă să stea în genunchi

Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a filmat momentul în care își umilește fiica dezbrăcată, pe care a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Sângeorz-Băi primar
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close