Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Domnul Ungureanu este un alt tip de adversar politic

Victor Ponta: Domnul Ungureanu este un alt tip de adversar politic

Victor Ponta: Domnul Ungureanu este un alt tip de adversar politic
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Feb 2012   •   10:00
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri la Braşov că nu crede că noul premier Mihai Răzvan Ungureanu este la fel ca fostul premier Emil Boc şi nu îl va trata în acelaşi mod, însă îi este „la fel de adversar politic”, conform Mediafax.

„Domnul Ungureanu este adversarul meu politic, de ieri, şi nu cred că trebuie să îl tratez aşa cum l-am tratat pe domnul Boc. E un alt tip de adversar, sunt două persoane diferite. Eu nu cred că domnul Ungureanu este la fel ca domnul Boc, dar cred că îmi este la fel de adversar politic”, a declarat Ponta în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul PSD a punctat, de asemenea, că nu crede că actualul guvern va accepta măcar o parte dintre cele 15 propuneri de proiecte ale USL.

„Ieri, primul-minisdtru în funcţie n-a prezentat niciun proiect, în timp ce eu am prezentat 15. Aceste 15 proiecte, sigur că sunt ale USL-ului, dar nu sunt pentru USL, ci pentru România. Dacă Guvernul le va face măcar una, două, trei... mă îndoiesc că le va face. Mă îndoiesc că va aproba legea privind depolitizarea structurilor deconcentrate, pentru că asta ar însemna să rămână fără partide PDL-ul şi UDMR şi UNPR. Nu cred că cine ţipă mai tare are neapărat dreptate şi nu cred că trebuie să ţipăm unii la alţii, ci să vorbim. Şi mai cred de asemenea că trebuie să-l batem pe Traian Băsescu şi să-l scoatem din viaţa politică, dar nu cu metodele lui Traian Băsescu, înainte de 2014”, a adăugat liderul social-democrat.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close