Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Flutur, Falcă, Udrea sau Anastase n-au ce căuta în USL! Vor fi primiţi doar cei care nu fac parte din clanul mafiot al lui Băsescu

Victor Ponta: Flutur, Falcă, Udrea sau Anastase n-au ce căuta în USL! Vor fi primiţi doar cei care nu fac parte din clanul mafiot al lui Băsescu

Victor Ponta: Flutur, Falcă, Udrea sau Anastase n-au ce căuta în USL! Vor fi primiţi doar cei care nu fac parte din clanul mafiot al lui Băsescu
Sursa foto: foto: Intact Images
30 Mar 2012   •   15:04

Liderul PSD, Victor Ponta, afirmă că sunt "o mulţime de pedelişti" care nu vor fi primiţi niciodată în USL, pentru că "plasa are ochiuri foarte mici", el menţionându-i printre aceştia pe Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă, Roberta Anastase şi Elena Udrea.

Vineri, după venirea celor 38 de primari PDL veniţi la USL, Victor Ponta a a declarat că "sunt o mulţime de pedelişti care nu vor fi primiţi niciodată în USL".

"Flutur, Falcă, Udrea sau Anastase n-au ce căuta în USL. Şi pe plan local la fel. Frunzăverde, Piedone, n-au venit decât să candideze şi oamenii îi vor vota sau nu ", a spus Ponta. De asemenea, acesta a ţinut să precizeze că în USL vor fi primiţi întotdeauna oamenii care "nu fac parte din clanul mafiot al lui Băsescu."

Cu privire la deschiderea USL faţă de membrii PDL, Ponta a spus că atât el cât şi Antonescu şi Daniel Constantin vor fi foarte selectivi.

"Din cei 42 de edili democrat - liberali din judeţ, 38 de primari mă urmează" a declarat vineri Frunzăverde. "Aceştia apreciază exerciţiul administrativ" pe care l-au avut împreună cu el şi "realizează că este nevoie de altă construcţie politică, care să susţină administraţia locală", precizează Mediafax.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close