Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Îi respect pe românii care au ieşit în stradă dar respingem provocările şi orice formă de violenţă!

Victor Ponta: Îi respect pe românii care au ieşit în stradă dar respingem provocările şi orice formă de violenţă!

Victor Ponta: Îi respect pe românii care au ieşit în stradă dar respingem provocările şi orice formă de violenţă!
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Ian 2012   •   21:51

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a salutat, într-un comunicat, protestele democratice, dar respinge provocările şi orice formă de violenţă,

"Salutăm protestele democratice, dar respingem ferm provocările şi orice formă de violenţă!", declară Victor Ponta, potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de PSD.

Conform aceleiaşi surse, copreşedintele USL, Victor Ponta, a comentat şi acţiunile de sâmbătă din mai multe oraşe şi a ţinut să transmită un mesaj către oamenii care au ieşit în stradă.

"Îi respect şi îi felicit pe toţi românii care au ieşit în stradă pentru a-şi apăra drepturile în faţa abuzurilor unui regim politic nedemocratic! Este nevoie ca vocea lor să fie auzită, pentru că ei sunt cei care au transmis acest mesaj extraordinar de solidaritate, de revoltă, dar şi de speranţă. Am însă îndemnul ca toţi cei care ies în stradă să fie atenţi la provocările oamenilor regimului Băsescu şi să respingă total orice gest de violenţă. Mesajul pe care îl transmit românii trebuie să nu fie alterat de gesturi extreme care i-ar putea da şansa preşedintelui Băsescu să ignore şi să sfideze în continuare vocea poporului, prevederile Constituţiei şi fundamentele statului de drept! În stradă în mod paşnic, aşa românii îşi vor lua ţara înapoi!", spune Ponta.

Acest mesaj al liderului PSD a fost transmis pe pagina sa de Facebook, ca un îndemn către susţinătorii săi, se arată în comunicat.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close