Antena 3 CNN Politică Evoluția lui Victor Ponta în sondaje, după demisia de la Palatul Victoria

Evoluția lui Victor Ponta în sondaje, după demisia de la Palatul Victoria

Evoluția lui Victor Ponta în sondaje, după demisia de la Palatul Victoria
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Dec 2015   •   17:55

După ce un politician din PSD s-a lăudat în presa locală cu o creștere spectaculoasă a lui Victor Ponta în sondaje, în urma demisiei de la Palatul Victoria, dcnews.ro a solicitat opiniile sociologilor Marius Pieleanu și Alfred Bulai în legătură cu evoluția fostului premier în sondaje.

Senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău a susținut că fostul premier Victor Ponta a crescut 12% în sondaje după ce și-a dat demisia.

"Este pentru prima dată când un politician demisionează dintr-o funcție publică și, mai apoi, se bucură de o asemenea creștere în sondaje, la capitolul preferința electoratului", a declarat senatorul într-o conferință de presă, potrivit presei locale.

Sociologul Marius Pieleanu a declarat, pentru dcnews.ro, că nu a măsurat ce s-a întâmplat cu fost premier Victor Ponta, după demisie. El a opinat, totuși, că "e posibil să fi crescut pentru că a recăpătat simpatie".

Alfred Bulai atrage atenția că fostul premier "și-a dat demisia într-un context favorabil lui" și susține că există posibilitatea ca Victor Ponta să fi crescut în sondaje.
Continuarea pe dcnews.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close