Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: În viitorul Guvern va exista un Minister al Energiei

Victor Ponta: În viitorul Guvern va exista un Minister al Energiei

Victor Ponta: În viitorul Guvern va exista un Minister al Energiei
Sursa foto: Foto: carbonenergy.blogspot.com
05 Dec 2012   •   14:26

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, la Târgu-Jiu, că în viitorul Guvern va fi creat Ministerul Energiei, însă nu a menţionat numele persoanei care ar putea să ocupe acest portofoliu.
   
"Voiam să vă anunţ ca o exclusivitate faptul că în viitorul Guvern va exista un Minister al Energiei, care se va ocupa doar de energie. Deci voi discuta cu ministrul Energiei, cu reprezentanţii în comisiile de specialitate în Parlament, în aşa fel încât producţia de energie termo să nu fie folosită doar la nevoie, când e nevoie facem multă energie, când nu mai e, cu eoliene sau cu hidro", a anunţat Victor Ponta, citat de Agerpres.

"Există o strategie de integrare a producţiei şi Compania Energetică Oltenia va rămâne în următorii 25-30 de ani un pilon fundamental pentru asta. Vorbesc în primul şi în primul rând de concepţia guvernamentală şi opţiunea mea pe care am discutat-o şi cu domnul Antonescu este de a avea un ministru şi un minister care să se ocupe doar de energie. De altfel, în cadrul Comisiei Europene este un comisar care are acest portofoliu, energia, şi ministrul va avea şi raportul direct cu comisarul pe energie. Nu vorbesc de persoane până nu am în mână mandatul de a forma Guvernul", a mai declarat prim-ministrul Ponta.


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close