Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: „Dacă tot s-a hotărât să se lupte cu cei care i-au fost prieteni, de ce strică economia?”

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: „Dacă tot s-a hotărât să se lupte cu cei care i-au fost prieteni, de ce strică economia?”

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: „Dacă tot s-a hotărât să se lupte cu cei care i-au fost prieteni, de ce strică economia?”
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta
17 Noi 2017   •   23:25

Victor Ponta îl ironizează pe Liviu Dragnea privind „lupta” sa cu statul paralel. Fostul premier a reamintit că Dragnea a fost bun prieten cu Laura Codruța Kovesi, dar și cu alte persoane pe care acum le acuză că fac parte din „statul paralel”.

„E o nouă mentalitate în care s-a descoperit dușmanul. Nu mai e Soros, că s-a plictisit lumea, OLAF n-a înțeles lumea ce e, sunt multinaționalele, băncile... Luptătorul de azi împotriva statului paralel... asta e o traducere din limba turcă. Acolo s-a declanșat o luptă cu statul paralel religios al lui Gulen. E altceva, e o persoană religioasă, care nu făcea parte din stat. E greu să spui "stat paralel" când e vorba de stat. Statul ăsta poate e rău... (...) Dar, dacă tot s-a hotărât să se lupte cu cei care i-au fost prieteni, de ce strică economia?", a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

×
Parteneri
Șeful TikTok, pus la zid și umilit în Congresul SUA
x close