Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, la "Sâmbra oilor": Traian Băsescu nu a putut să vină, m-a rugat să vă salut

Victor Ponta, la "Sâmbra oilor": Traian Băsescu nu a putut să vină, m-a rugat să vă salut

Victor Ponta, la "Sâmbra oilor": Traian Băsescu nu a putut să vină, m-a rugat să vă salut
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Mai 2014   •   16:25
Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, aflat, duminică, în judeţul Satu Mare, unde are loc "Sâmbra oilor", le-a spus participanţilor că Traian Băsescu nu a putut să vină, dar l-a rugat pe el să îi salute pe toţi cei prezenţi, el arătând că preşedintele "nu o să mai vină o perioadă?.
"Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit azi cu gândul la România. Preşedintele ţării nu a putut să vină. M-a rugat pe mine să vă salut pe toţi. Dânsul nu o să mai vină o perioadă, însă vă transmit din partea tuturor celor care conduc azi România faptul că Ţara Oaşului, că judeţul Satu Mare, aşa cum spunea domnul preşedinte, are nevoie după foarte mulţi ani de secetă, are nevoie de investiţii, are nevoie de dezvoltare şi că împreună, toţi cei care vrem binele acestei zone şi acestei ţări, le vom face în continuare", le-a spus Ponta celor prezenţi.
El a mai arătat că a venit împreună cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, pentru a spune cu cât crec subvenţiile pentru crescătorii de animale şi a menţionat că ar fi trebuit să vină şi cu ministrul de Finanţe, pentru a spune că persoanele fizice nu mai plătesc taxa la pălincă.
"Vreau să vă urez tuturor un an, pentru cei care cresc animale, pentru cei care trăiesc din agricultură, un an cât mai bun. Venisem cu ministrul Agriculturii să spună cât creştem subvenţiile pentru crestorii de animale, dar aici, în Ţara Oaşului, trebuie să vin şi cu ministrul de Finanţe să spunem că cel puţin pentru persoanele fizice în sfârşit nu o să mai plătească taxe la pălincă.  Cred că asta e la fel de important?, a mai spus Ponta în judeţul Satu Mare, unde are loc, la Huta Certeze, sărbătoarea "Sâmbra Oilor".
Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent în luna mai a anului trecut la sărbătoarea "Sâmbra Oilor" în localitatea Certeze din judeţul Satu-Mare, dar şi în luna mai a anului 2009. 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close