Antena 3 CNN Politică Victor Ponta laudă Antena 3. Dezvăluirile jurnaliştilor Antena 3 au dus la demisia Secretarului General al Guvernului

Victor Ponta laudă Antena 3. Dezvăluirile jurnaliştilor Antena 3 au dus la demisia Secretarului General al Guvernului

Victor Ponta laudă Antena 3. Dezvăluirile jurnaliştilor Antena 3 au dus la demisia Secretarului General al Guvernului
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Noi 2011   •   16:32
Victor Ponta a felicitat presa din România, pentru "o victorie pe care Opoziţia o obţine foarte greu”. "Schimbarea secretarului general al Guvernului, în urma unor dezvăluiri făcute de către presa din România reprezintă un semn de normalitate şi vreau să îi felicit pe cei care au documentat aceste dezvăluiri şi au avut curaj să se bată cu o Putere care acţionează foarte, foarte greu şi rar la semnalele publice”, a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta.

Ponta a arătat că demiterea doamnei Andreescu a demonstrat că mai există presă în România care nu "se vinde la Traian Băsescu, care nu face emisiuni numai cu consilierii lui Traian Băsescu şi care are curaj şi rezistă în aceste condiţii cu totul şi cu totul anormale pentru o democraţie.

"Este un semn de sănătate morală, şi apreciez modul în care structuri de media importante, ca Antena 3, au oferit opiniei publice informaţii despre acest caz. Corupţia a ajuns atât de sus în vârful guvernului, iar acest caz, mai ales după presiunea media, este bine că nu a ramas fără urmări, se arată într-o declaraţie de presă a preşedintelui PSD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a participat la o întâlnire cu comunitatea românilor din Bruxelles, eveniment organizat de PSD Belgia, la care au fost prezenţi români care lucreazã în instituţiile europene şi în sectorul privat al afacerilor europene din oraşul belgian.



Premierul Emil Boc a declarat, vineri, după şedinţa de guvern, că a decis revocarea din funcţie a şefului Secretariatului General al Guvernului, Daniela Andreescu.

Primul ministru a susţinut că a hotărât revocarea din funcţie a şefului SGG pe baza unei "decizii administrative suverane", fără să primească vreo informare din partea Agenţiei Naţionale de Integritate.


Guvernul a fost informat oficial de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI) că există premise pentru încălcarea legislaţiei privind conflictul de interese de către şeful SGG, Daniela Andreescu, prin spaţiul RA-APPS atribuit soţului acesteia, au declarat anterior surse oficiale.


Demiterea Danielei Andreescu vine ca urmare a dezvăluirilor Antena 3.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close