Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: ''Luaţi-l la PNL!"

Victor Ponta: ''Luaţi-l la PNL!"

Victor Ponta: ''Luaţi-l la PNL!"
28 Mai 2016   •   13:15

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă la Bistriţa, că liberalii ar putea să îl ia pe Valeriu Zgonea în echipa lor, având în vedere că îl consideră "bun" şi îi apără funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, deşi, în opinia sa, ar fi fost o chestiune de "bun simţ" ca fostul său coleg de partid să renunţe la aceasta, transmite Agerpres.

"Mie îmi pare rău că o chestiune simplă şi de bun simţ, şi anume eşti într-o funcţie, sprijinit politic, partidul respectiv îţi retrage sprijinul, pleci, nu fugi cu scaunul. Cel mai comic din afacerea cu Zgonea mi se pare cât de mult îl susţine PNL acum. PNL se luptă pentru domnul Zgonea extraordinar, s-au luptat în Comisia de regulament, în Biroul Permanent. Păi, parcă acum o lună ziceau că Zgonea e un ticălos, un bandit. (...) Dacă Zgonea l-a certat pe Dragnea, înseamnă că e bun. Luaţi-l la PNL dacă e bun! Nu se poate, alegătorii tradiţionali ai PNL cred că nu apreciază genul acesta de politică, de Caţavencu, de Caragiale. Nu că domnul Zgonea ar fi un personaj de Caragiale, n-am vrut să spun chestia asta", a declarat Ponta.

Fostul lider al PSD a adăugat că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea despre cine va ocupa funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Greu să îi mai iei unui oltean locul după ce i l-ai dat. Vedeţi, nu e primul caz. Luaţi-l ca autocritică", a mai spus Ponta.

Victor Ponta efectuează, vineri, o vizită în judeţul Bistriţa-Năsăud, ocazie cu care participă la inaugurarea sediului primăriei comunei Şieu Odorhei şi la un miting electoral în oraşul Beclean.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta valeriu zgonea PNL PSD
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close