Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Mă interesează PSD pentru că nu am făcut niciodată politică în niciun alt partid, nici nu o să fac

Victor Ponta: Mă interesează PSD pentru că nu am făcut niciodată politică în niciun alt partid, nici nu o să fac

Victor Ponta: Mă interesează PSD pentru că nu am făcut niciodată politică în niciun alt partid, nici nu o să fac
28 Iul 2015   •   23:21

Premierul Victor Ponta a declarat, marți seara, la postul B1Tv, că nu o să facă politică de partid decât în PSD și că este interesat în continuare de partid, dar responsabilitatea deciziilor politice interne revine acum noii conduceri a formațiunii, scrie Agerpres.

"Mă interesează PSD pentru că nu am făcut niciodată politică în niciun alt partid, nici nu o să fac în alt partid, dar responsabilitatea deciziilor politice, cine este șef nu știu unde, cine face liste, pe cine numește partidul în funcții pur politice nu mai este responsabilitatea mea, este a conducerii actuale, iar eu o susțin. Adică să nu credeți că încep să fac.., doar nu sunt prostănac să mă apuc, de acum, de a doua zi să-l sap pe noul președinte. Eu îl ajut", a declarat premierul, întrebat care este relația sa cu PSD și dacă nu-l mai interesează partidul după retragerea de la conducerea formațiunii social-democrate.

Despre faptul că Ion Iliescu, la 85 de ani, se implică în bătăliile din partid, iar el, la 43 de ani, vrea să stea în afara acestor bătălii, Ponta a spus: "O perioadă. Și dacă stau zece ani, o să am 53. Glumesc, vă dați seama. Peste 18 ani de acum încolo o să am vârsta la care domnul Iliescu a revenit în politică, nu?! ".

Ponta a mai spus, în context, că se simte în stare să fie în continuare "un prim-ministru performant". "Și faptul că nu am și responsabilitatea de a conduce partidul este în acest moment un sprijin. Adică este un moment în care pot să-mi folosesc toate forțele pentru asta", a mai declarat premierul.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close