Antena 3 CNN Politică Victor Ponta decizie tranşantă. Îi ia lui Vanghelie 80.000 de euro: "Banii vor ajunge unde trebuie"

Victor Ponta decizie tranşantă. Îi ia lui Vanghelie 80.000 de euro: "Banii vor ajunge unde trebuie"

Anunțul a fost făcut vineri de Victor Ponta care a precizat că va merge pe toate căile legale pentru a obține acești bani şi pe care îi va dona către organizaţiile non-profit care se ocupă de copii abandonați.

Victor Ponta decizie tranşantă. Îi ia lui Vanghelie 80.000 de euro: "Banii vor ajunge unde trebuie"
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2021   •   18:02

Totul a pornit din momentul în care Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 din Bucureşti, a avut o declaraţie în cadrul unei emisiuni televizate în care susținea că pe vremea când Victor Ponta lucra în Guvernul României lua diverse sume de bani de la oameni de afaceri.

Pe atunci Victor Ponta l-a dat în judecată pe Marian Vanghelie, iar astăzi a venit decizia prin care de spune foarte clar că Vanghelie trebuie să îi achite daune morale în valoare de 80.000 de euro.

"Ma bucur ca in Romania inca se poate face dreptate - si ca sunt judecatori care, aplicand legea, nu se tem sa ii puna la punct pe cei care cred ca tupeul, banii si agresivitatea rezolva totul in tara noastra!

Anunt oficial ca voi executa aceasta sentinta prin toate mijlocele legale. Si ca voi dona toti banii astfel obtinuti 80.000 de Euro de la Marian Vanghelie catre asociatiile si fundatiile care se ocupa de copiii abandonati !

Va fi prima data cand banii lui Vanghelie vor ajunge la cineva care chiar are nevoie si merita", a spus Victor Ponta. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Marian Vanghelie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close