Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, mesaj acid pe Facebook: „Atacurile venite de la ipocriți afoni și politruci nu au nicio relevanță!”

Victor Ponta, mesaj acid pe Facebook: „Atacurile venite de la ipocriți afoni și politruci nu au nicio relevanță!”

Victor Ponta îi ia apărarea artistului Tudor Gheroghe, criticat de fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, şi fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, pentru spectacolul intitulat „Degeaba 30“, difuzat pe 26 ianuarie la postul național de televiziune.

Victor Ponta, mesaj acid pe Facebook: „Atacurile venite de la ipocriți afoni și politruci nu au nicio relevanță!”
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook
30 Ian 2020   •   14:19

Liderul PRO România scrie, într-o postare pe Facebook, că atacurile venite de la  ”ipocriti afoni si de la politruci servitori ai lui Basescu” nu au nicio relevanță în fața marelui artist Tudor Gheorghe.

”Tudor Gheorghe este un artist genial - si un MARE ROMAN - punct !

Citește și Tudor Gheorghe, în centrul unui scandal uriaș

Orice atacuri vin acum de la “Politia Gandirii” , de la slugile autopropuse ale strainilor , de la ipocriti afoni si de la politruci servitori ai lui Basescu cu “pixelul albastru” nu au absolut nicio relevanta sau importanta / asa cum il cunosc pe Tudor Gheorghe nici nu ii baga in seama - “vulturul nu prinde muste”!

Multumesc Tudor Gheorghe pentru tot ce ai facut pentru noi! Sanatate multa - ca sa ne putem bucura inca multi ani de geniul tau”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe Victor Ponta
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close