Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, mesaj pentru ”Diaspora umilită la ambasade”

Victor Ponta, mesaj pentru ”Diaspora umilită la ambasade”

Victor Ponta, mesaj pentru ”Diaspora umilită la ambasade”
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iul 2016   •   20:54

Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj în care taxează ”incompetența” miniștrilor Cabinetului Cioloș care sunt ”incapabili de a lua decizii” pentru a împiedica formarea cozilor uriașe la punctele de trecere a frontierei.

”Faptul ca "Diaspora" care era atat de alintata din vorbe de "tehnocrati" este umilita la ambasade nu e deloc o surpriza/ faptul ca la alegerile din toamna vor avea acces la vot sub 20% din cei care au votat in 2014 e la fel de adevarat si de asteptat!

Pana atunci insa discutati cu orice roman ( sau strain) care in aceste zile sta la cozi uriase la controlul de pasapoarte - atat la aeroportul Otopeni cat si la Giurgiu sau in alte zone de trecere a frontierei!!! Nu e vina nici a politistilor care fac eforturi disperate, nici a Uniunii Europene ( ca nu stai la coada in alta capitala la aeroport) - doar vina unor ordine proaste date recent de capete patrate si a incapacitatii tehnocratilor de a lua decizii si a identifica solutii in situatii speciale asa cum sunt vacantele!!! Si in anii trecuti au fost perioade aglomerate si niciodata nu a fost o asemenea situatie!

Dragi romani - cand stati transpirati si nervosi la cozi la pasapoarte, cu bagaje, copii si bilete de vacanta nu injurati nici bietii politisti de frontiera, nici Romania- de vina sunt tehnocratii incompetenti!!!”, a scris Ponta pe Facebook.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close