Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, mesaj surprinzător pe Facebook: „Dacă aș fi american, m-aș bucura să aud de la Președintele meu acest lucru!”

Victor Ponta, mesaj surprinzător pe Facebook: „Dacă aș fi american, m-aș bucura să aud de la Președintele meu acest lucru!”

Victor Ponta, mesaj surprinzător pe Facebook: „Dacă aș fi american, m-aș bucura să aud de la Președintele meu acest lucru!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Apr 2017   •   12:13

Victor Ponta a scris, pe Facebook, că și-ar dori un președinte pentru România care să pună propria țară pe primul loc, așa cum face președintele american Donald Trump, în ciuda controverselor care planează asupra lui.

”Donald Trump spune: Nu sunt presedintele Lumii - sunt Presedintele SUA . Si de acum inainte va fi doar America pe primul loc. Poate ca e populist , poate ca greseste , poate ca daca chiar face ce spune o sa ne afecteze direct si pe noi romanii, o sa vedem - dar daca as fi american m-as bucura sa aud de la Presedintele meu acest lucru!”, scris Victor Ponta. 

”Un bun prieten imi spunea "ei sunt America si isi permit, noi suntem prea mici, nu avem cum"! Si eu l-am contrazis aratandu-i ca vecinii nostri din Serbia ( cu o populatie, putere economica , PIB, samd mult mai mici decat noi) tocmai au votat duminica trecuta un Presedinte care si in vorbe si in fapte pune Serbia pe primul loc. Ca sa nu va dau iar exemplul Cehiei, Solvaciei, Ungariei si chiar Bulgaria! De ce altii pot si la noi nu se poate niciodata?”, a mai scris Ponta.

 

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close