Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, atac virulent: „Avem relații zero cu vecinii din regiune, influență zero în UE și respect zero de la toți partenerii care ne consideră slugi”

Victor Ponta, atac virulent: „Avem relații zero cu vecinii din regiune, influență zero în UE și respect zero de la toți partenerii care ne consideră slugi”

Victor Ponta, atac virulent: „Avem relații zero cu vecinii din regiune, influență zero în UE și respect zero de la toți partenerii care ne consideră slugi”
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Feb 2017   •   18:29

Victor Ponta a postat, pe Facebook, un mesaj critic la adresa politicii externe a statului român care a făcut ca România să aibe ”zero relații cu vecinii din regiune și zero influență în Uniunea Europeană”.

Totodată, fostul premier sesizează ”ghinionul” ca, în ciuda acestor probleme, ministrul de Externe este chemat la audieri la DNA.

”De aproape doi ani Romania nu are deloc politica externa - merge Dl Iohannis pe la reuniuni si mese oficiale unde mananca pe gratis si recita cum noi suntem mai europeni decat toti europenii si mai NATO decat toti cei din NATO ; face o poza si pleaca la Sibiu! De fapt avem relatii ZERO cu vecinii din regiune / avem influenta ZERO in Uniunea Europeana si intelegem ZERO din ce vrea Administratia Trump sa faca in zona noastra / si mai ales avem respect ZERO de la toti partenerii care ne considera niste slugi fara initiative si fara personalitate! Si ca sa intarim aceasta situatie "sublima" am decis sa aplicam solutia "romaneasca " pentru toate problemele - Ministrul De Externe la DNA!!!! Ce ghinion pe tara asta ....”, a scris Ponta pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close