Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, noi explicații în privinţa plecării din PSD: În niciun caz nu mă duc la alt partid

Victor Ponta, noi explicații în privinţa plecării din PSD: În niciun caz nu mă duc la alt partid

Victor Ponta, noi explicații în privinţa plecării din PSD: În niciun caz nu mă duc la alt partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mar 2017   •   08:29

Victor Ponta revine cu explicaţii în privinţa plecării din PSD. Fostul premier a lăsat de înţeles că dacă va demisiona din partid va rămâne independent.

”Eu n-am facut politica in niciun alt partid, eu n-am venit din alt partid în PSD și sincer să fiu daca nu o să mai fiu în PSD, în niciun caz nu mă duc la alt partid. Ceea ce am castigat in acesti ani de politica si in urma functiilor pe care le-am ocupat cu sprijinul PSD si al oamenilor care au votat PSD este o experienta si dreptul de a spune niste lucruri care ne privesc pe toti. Daca am eu o problema personala cu dl Dragnea, asta e strict problema noastra, nu intereseaza pe nimeni altcineva, e o chestiune strict personală”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta a anunțat, miercuri, că îi va trimite lui Liviu Dragnea demisia sa în alb din PSD, ”dacă deranjează”, arătând că nu mai are nicio relație cu șeful de partid și că nu a mai vorbit cu Dragnea de anul trecut.

”Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a declarat Victor Ponta la Parlament.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta partid
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close