Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: "Noi avem Președinte sau Guvernator?"

Victor Ponta, nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: "Noi avem Președinte sau Guvernator?"

Victor Ponta, nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: "Noi avem Președinte sau Guvernator?"
02 Mar 2017   •   18:44

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis. Fostul premier face referire la un articol în care se vorbește despre unul dintre cele mai noi scenarii la nivel european - Europa cu două viteze.

Premierii statelor din grupul de la Vişegrad (Cehia, Polonia, Slovacia şi Ungaria) au cerut joi Consiliului European să prezinte la summitul european aniversar din 25 martie, de la Roma, un proiect consensual pentru reformarea Uniunii Europene şi au insistat pe menţinerea unităţii europene, dar şi pe consolidarea rolului statelor naţionale în luarea deciziilor la nivel european, relatează AFP şi Reuters

Ponta scrie, într-un mesaj pe Facebook, că România ar trebui să se ralieze la acest apel al grupului de la Vișegrad și lansează un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis:

"De ce nu se raliaza Romania in mod oficial pozitiei (corecte) a vecinilor nostri din Grupul de la Visegrad?!?

Pai cum sa se ralieze? Noi avem politica externa sau asteptam sa vina faxul cu indicatiile de vot de la Cancelaria din Berlin? Noi suntem o tara libera sau colonie? Noi avem Presedinte sau Guvernator?"

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close