Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Nu am înjurat în biserică, am vorbit despre PDL

Victor Ponta: Nu am înjurat în biserică, am vorbit despre PDL

Victor Ponta: Nu am înjurat în biserică, am vorbit despre PDL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Oct 2011   •   16:36
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat duminică la Suceava că atunci când vine vorba de Gheorghe Flutur, ar dori să devină procuror pentru câteva luni şi să lase pe altcineva în perioada respectivă pentru funcţia de prim-ministru, conform Mediafax.

„Şi eu mi-l doresc preşedinte al României pe Crin Antonescu. Eu mă pregătesc pentru funcţia de prim-ministru, dar de câte ori vine vorba de Flutur, mă gândesc că poate las pe altcineva prim-ministru câteva luni, să devin din nou procuror”, a declarat liderul social-democrat.

Ponta a adăugat că îşi aduce aminte cum a scăpat Gheorghe Flutur de dosare în perioada 2002-2004. „Mă gândesc că am făcut foarte multe greşeli atunci. Trebuia să lăsăm legea să se aplice pentru că cineva care nu răspunde pentru încălcarea legii înţelege că poate să încalce legea din nou şi chiar mai mult decât atât”, a recunoscut Ponta.

Acesta a arătat că după alegerile din 2012 va da dovadă de foarte mult simţ creştinesc şi îl va vizita pe Gheorghe Flutur la Rahova. „Cei pe care ne-au numit domnul Flutur satanişti vom da dovadă de foarte mult simţ creştinesc şi îl vom vizita pe domnul Flutur la Rahova sau pe acolo unde se va plasa”, a spus Ponta.

Ponta a subliniat că atunci când a venit în judeţul Suceava şi a participat la hramul mănăstirii Putna nu a înjurat în biserică: „Nu am înjurat în biserică, am vorbit despre ei”, a declarat Ponta.

Prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat în urmă cu două săptămâni că dintr-un tânăr stalinist de Bucureşti, Victor Ponta a devenit satanist, pentru că înjură în biserică, susţinând că Ponta şi Antonescu vor să câştige în Suceava pentru „a-şi răci vinul şi berea” în izvoarele de aici.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close