Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Nu mă înţeleg cu Dragnea, el are un stil de conducere mai personal

Victor Ponta: Nu mă înţeleg cu Dragnea, el are un stil de conducere mai personal

Victor Ponta: Nu mă înţeleg cu Dragnea, el are un stil de conducere mai personal
de S.T.    |    08 Mar 2017   •   22:40

Deputatul PSD Victor Ponta a afirmat, miercuri, la România TV, că nu se înţelege cu liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, din mai multe motive, fiind şi o diferenţă de stiluri de conducere.

„Dacă am eu vreo problemă personală cu domnul Dragnea, asta este strict problema noastră, nu interesează pe nimeni altcineva, e o chestiune personală. (...) Nu am nicio supărare, doar recunoştinţă şi iubire pentru oamenii din PSD. Nu mă înţeleg cu domnul Dragnea, dar asta este strict problema noastră personală”, a spus fostul premier.

Fostul premier a mai spus că el şi Liviu Dragnea au „stiluri diferite de conducere”. „Eu, de exemplu, nu am luat nicio decizie politică fără să mă consult cel puţin cu Liviu Dragnea, care era preşedinte executiv, dar ne mai consultam noi doi, mai chemam încă noi, încă cinci, mai întrebam pe Adrian Năstase, pe un vicepreşedinte, pe alţi miniştri, vorbeam cu Tăriceanu. Domnul Dragnea are un stil de conducere mai personal”, a explicat Ponta.

Deputatul a dat ca exemplu actuala situaţie din partid, în care măsurile bune sunt asumate de partid, iar cele rele de Guvern.

„Nu poţi să guvernezi cu miniştri puşi de altcineva, care ascultă de altcineva, cu măsuri pe care, dacă sunt bune, le anunţă partidul, dacă sunt rele şi le ia Grindeanu, cum a fost aia, cu OUG 13. Aia a fost a lui Grindeanu, că a fost rea. Dacă e de măriri, e a PSD. E un lucru care ţine de eficienţă”, a afirmat fostul premier.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea PSD premier
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close