Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Nu mă interesează părerea lui Traian Băsescu despre mine

Victor Ponta: Nu mă interesează părerea lui Traian Băsescu despre mine

Victor Ponta: Nu mă interesează părerea lui Traian Băsescu despre mine
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
13 Dec 2010   •   22:45

Victor Ponta a comentat participarea PSD la consultările de la Palatul Cotroceni. Liderul PSD a menţionat că decizia partidului său de a participa la consultări a fost una înţeleaptă, mai ales în contextul în care preşedintele Băsescu nu se aştepta ca social-democraţii să dea curs invitaţiei făcute în ultimul moment.

Liderul PSD, care a fost insultat de preşedintele Băsescu, fiind numit „preş” şi „lingău”, a precizat că nu este interesat de scuzele şefului de stat. „Nu mă interesează scuzele lui Traian Băsescu şi ce spune Traian Băsescu, persoana fizică, împotriva mea”, a declarat Victor Ponta în emisiunea Sinteza Zilei.

Preşedintele social-democraţilor a mai declarat că a participat la consultările de la Palatul Cotroceni pentru electoratul PSD, nu pentru preşedintele Băsescu. „Eu nu m-am dus acolo pentru Traian Băsescu. M-am dus acolo pentru electoratul PSD”, a precizat liderul PSD, care a adăugat că Traian Băsescu nu se aştepta ca social-democraţii să participe la discuţiile de la Cotroceni. „L-am dus pe Traian Băsescu acolo unde nu se aştepta. (...) Nu se aştepta să venim”.

 


Liderii PSD au mers, luni după-amiază, la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu preşedintele Traian Băsescu despre problemele actuale ale României şi despre planurile pentru următorul an. Social-democraţii au răspuns astfel unei invitaţii adresate de şeful statului privind o întâlnire separată cu liderii Opoziţiei.


 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD consultari
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close