Antena 3 CNN Politică Victor Ponta nu s-a înţeles cu Traian Băsescu. "Nu am stabilit nimic, decât că ne vom mai vedea să continuăm dialogul !"

Victor Ponta nu s-a înţeles cu Traian Băsescu. "Nu am stabilit nimic, decât că ne vom mai vedea să continuăm dialogul !"

Victor Ponta nu s-a înţeles cu Traian Băsescu. "Nu am stabilit nimic, decât că ne vom mai vedea să continuăm dialogul !"
14 Iun 2012   •   13:52

Premierul Victor Ponta a declarat la finalul discuţiei cu preşedintele Traian Băsescu, că singurul lucru stabilit cu şeful statului privind nivelul de reprezentare a României la Consiliul European este că vor avea o nouă întâlnire pentru a continua dialogul, scrie Mediafax.
   
"Nu am stabilit nimic decât că ne vom mai vedea să continuăm dialogul !", a spus premierul .
   
Victor Ponta a discutat cu preşedintele Traian Băsescu privind nivelul de reprezentare a României la Consiliul European, dar fără să ajungă la un acord pe această temă.
   
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că a discutat cu premierul Victor Ponta, menţionând că se va întâlni joi cu acesta şi că nu doreşte să anticipeze rezultatul acestei discuţii.
   
Întrebat cum va proceda în 28 iunie, dacă premierul va continua în a dori să reprezinte România la Consiliul European, Traian Băsescu a răspuns că poate asigura de un singur lucru, anume că nu se va pune "în situaţii ridicole".
   
El a adăugat că, în acelaşi timp, nimeni să nu-i ceară să abdice de la atribuţiile constituţionale.
   
La rândul său, premierul Victor Ponta a precizat că se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu, dar a apreciat că el va fi cel care va reprezenta România la reuniunea Consiliului European.


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close