Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Nu voi cere un vot de încredere la coaliţie

Victor Ponta: Nu voi cere un vot de încredere la coaliţie

Victor Ponta: Nu voi cere un vot de încredere la coaliţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Sep 2015   •   14:34

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că este normal că CEXN al PSD şi-a exprimat susţinerea pentru guvernarea sa, arătând că s-au luat în considerare toate lucrurile bune pe care le-a făcut la Guvern şi că nu va cere un vot de încredere şi în coaliţie pentru că nu are de ce.
   
Întrebat dacă se bucură de susţinerea colegilor din CEXN al PSD, Ponta a spus: "Bineînţeles, e normal acest lucru , am discutat şi cu domnul Oprea şi cu domnul Tăriceanu. Sunt toate lucrurile bune pe care le-am făcut vine toamna, vine iarna, trebuie să avem stabilitate".
   
Întrebat dacă va cere un vot de încredere la coaliţie, Ponta a răspuns: "Nu, ce vot, pentru ce, cred că lucrurile sunt foarte clare". El a mai spus că niciun parlamentar PSD nu are de ce să voteze moţiunea de cenzură, arătând că nemulţumirile nu se referă la guvernare.
 
Comitetul Executiv al PSD a votat luni, în unanimitate, sprijinul pentru menţinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizând că va rămâne la Palatul Victoria atâta vreme cât va avea sprijinul coaliţiei de guvernare.
   
"Mergem mai departe", a declarat Victor Ponta la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.
   
Ponta a precizat că opinia majoritară a celor din partid a fost că trebuie continuată guvernarea, pentru că "este o guvernare bună", pe care nici măcar Opoziţia nu o contestă din punctul de vedere al rezultatelor economice.El a adăugat că preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus în CEXN că este o moţiune de cenzură şi că părerea unanimă este că trebuie continuată guvernarea.
   
"Domnul preşedinte Dragnea le-a spus că este moţiune de cenzură şi părerea unanimă este că trebuie să continuăm guvernare pentru că este o guvernare bună, nici măcare cei de la PNL nu spun că guvernarea nu este bună. E o problemă cu mine. Toată lumea este de acord că economic şi social ne facem treaba", a adăugat Ponta.
   
Liderii Coaliţiei se reunesc în şedinţă, la Palatul Parlamentului.

    

×
Subiecte în articol: Victor Ponta coalitie PSD
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close