x close

Victor Ponta: Nu votăm guvernul Orban, nu participăm la o piesă de teatru de prost gust

de S.T.    |    16 Feb 2020   •   16:24
Victor Ponta: Nu votăm guvernul Orban, nu participăm la o piesă de teatru de prost gust 534

Pro România nu va vota învestirea guvernului Orban II, anunță Victor Ponta.

„Nu votăm Guvernul Orban. Exact ceea am făcut la votul iniţial la Guvernul Orban: nu participăm la ceea ce este o piesă de teatru de prost gust. (...) Nu am considerat că Guvernul Orban poate să guverneze România şi nu l-am votat, iar în comisii (vom vota - n.r.) în funcţie de cum se comportă respectivul ministru. Sunt miniştri foarte buni şi sunt miniştri foarte slabi. (...) De ce să fiu contra lui Aurescu sau a lui Ciucă, dacă fac lucruri bune?”, a declarat Victor Ponta la finalul Convenţiei anuale a Pro România.

În ceea ce-l priveşte pe ministrul sănătăţii, Victor Costache, Ponta a arătat că parlamentarii PRO România ar vota pentru „ridicarea imunităţii lui, în sens figurat”.

„În sens, sigur, figurat, că ştiu foarte bine ce se întâmplă cu miniştri, dar cred că la domnul Costache ar trebui ridicată imunitatea pe care o are în acest moment din nu ştiu ce zone. Şi cred că ar trebui să răspundă pentru conflict de interese şi incompatibilitatea în care se află în mod vădit”, a susţinut Vctor Ponta.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Victor Ponta Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati