Antena 3 Politică Victor Ponta: Pactul de coabitare are valoare în continuare, România are nevoie de stabilitate politică

Victor Ponta: Pactul de coabitare are valoare în continuare, România are nevoie de stabilitate politică

de S.T.    |    10 Oct 2013   •   20:46
Victor Ponta: Pactul de coabitare are valoare în continuare, România are nevoie de stabilitate politică
Sursa foto: Foto: Agerpres

Premierul Victor Ponta a reafirmat joi că din punctul său de vedere nu are de gând să denunțe acordul de colaborare instituțională cu șeful statului, subliniind că în România este nevoie de stabilitate politică.

Ponta a adăugat că nu are de gând să răspundă în același mod acuzelor președintelui, subliniind că vrea să se concentreze în primul rând pe activitatea sa de prim-ministru.

"Nu am de gând să răspund în niciun fel acuzelor președintelui. Eu vreau să-mi văd de treaba mea ca prim-ministru, să muncesc. Restul, cine vrea, președintele vorbește pentru dumneavoastră, pentru B1, pentru cine vrea dânsul. Eu însă am treabă și nu-i răspund", a declarat premierul, informează Agerpres.

Premierul a susținut că nu are nimic să-i reproșeze președintelui și a completat: "Dar nu s-a purtat frumos cu mine președintele? Cum aș putea să-i reproșez ceva? Am, încă o dată spun, am atâtea lucruri de făcut eu, ca prim-ministru, încât nu cred că trebuie să mă ocup de cearta cu președintele. Domnia sa vrea să se certe cu mine, e în regulă, eu nu".

Despre afirmația că președintele iese "ca un cuc" să facă declarații publice în fiecare zi la 18,30, Ponta a spus că nu ar dori, în primul rând, să fie acuzat de plagiat. "Nu-mi aparține gluma, care este foarte bună, îi aparține domnului Ciuvică (Mugur Ciuvică — n.r.). Eu doar am repetat-o, pentru că îmi plac glumele bune și râd de glumele altora, nu de glumele mele", a adăugat el.

Fiind întrebat dacă mai crede că pactul mai are valoare în contextul acuzelor reciproce între el și președinte, premierul a răspuns: "Da. Eu cred că România are nevoie de stabilitate politică".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close