Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: PNL nu ne poate da jos de la guvernare. Dacă ne va da jos DNA, asta e

Victor Ponta: PNL nu ne poate da jos de la guvernare. Dacă ne va da jos DNA, asta e

Victor Ponta: PNL nu ne poate da jos de la guvernare. Dacă ne va da jos DNA, asta e
Sursa foto: Foto: VideoNews
07 Mai 2015   •   15:39
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a ţinut să mulţumească, joi, partidului pe care îl reprezintă, petnru susţinerea acordată în ultimii trei ani de guvernare, dar şi colegilor care au contribuit la succesele guvernării. 
 
"Vreau să mulţumesc partidului meu, care m-a susţinut în toţi aceşti ani, dar şi celor care au pus umărul la succesele guvernării, colegii noştri liberali, cei care sunt acum în PNL sau PDL, colegii conservatori, UNPR, care a fost alături de noi din 7 mai. Au fost extrem de corecţi şi de loiali în această guvernare. La fel şi cei de la UDMR."
 
"Lucruri importante am realizat în 2014 dar şi în 2015, pentru că ştiu că noul Cod Fiscal a fost votat de toate formaţiunile. Am şi de ce să le mulţumesc. Să vă aduceţi aminte: acum trei ani am promis că dăm înapoi toate pensiile şi salariile tăiate, le-am dat.Am promis mărirea pensiilor şi salariilor, conform legii. Le-am mărit. Ieri am votat ultima promisiune, legea pentru grefieri, am luat ţara din recesiune economică şi o să terminăm guvernarea cu creştere economică şi locuri de muncă în plus, cu reducerea TVA la 1 iunie la pâine. Codul Fiscal, am fost asigurat că România va avea în sfârşit un master-plan de transport, cu priorităţi absolute, cred că sunt foarte puţine guverne care pot spune că au îndepliniat în proporţie de 90% tot ce şi-au propus."
 
De asemenea, premierul a explicat că opoziţia nu poate fi convinsă de lucrurile bune făcute.
 
"Pentru unii oameni vorbim degeaba. Nu o să îi convingem pe cei pe care nu putem să îi convingem. Foarte mulţi dintre colegii noştri cred că au greşit. Mă refer la unii mai recent apăruţi în opinia publică. Dar important este că partidul este tot la 40%, chiar dacă nu mai suntem toţi la masă. Tot vom câştiga alegerile locale şi generale. (...) Noi ne bazăm pe oameni şi vom câştiga din nou alegerile. Acest Guvern îşi va face treaba. În Parlament PNL nu ne poate da jos. Dacă ne va da jos DNA, asta e. Dar eu sunt convins că vom fi pe primul loc şi în 2016."
 

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close