Antena 3 Politică Victor Ponta preferă maşinile electrice: Un Bucureşti cu astfel de maşini ar arăta mult mai bine

Victor Ponta preferă maşinile electrice: Un Bucureşti cu astfel de maşini ar arăta mult mai bine

14 Iun 2011   •   22:11
Victor Ponta preferă maşinile electrice: Un Bucureşti cu astfel de maşini ar arăta mult mai bine
Sursa foto: Foto: INTACT Images
Preşedintele PSD, Victor Ponta vrea să schimbe culoarea partidului în verde măcar in trafic. Primul pas l-a făcut astazi când a venit la şedinţa USL la volanul unei maşini electrice. Automobilul prieten cu natura a nimerit însă în mijlocul unui cuib de viespi. Curtea PSD-lui se laudă cu un adevarat parc auto de lux.

Mica bijuterie pe patru roţi a trecut nepăsătoare printre limuzine de curte. Limuzine cu greutate în partid. La volan, nimeni altul decât preşedintele PSD Victor Ponta. A fost dragoste la prima vedere. Pare că a uitat şi de vechea lui pasiune. Raliul.

Şi pentru a convinge pe toată lumea de calităţile noii "jucării" de partid, i-a invitat pe jurnalişti la un drive-test.

Însă până la marea revoluţie eco, Ponta trebuie să mai treacă un mic hop. Munca de convingere în interiroul partidului. Radu Mazăre nici nu vrea să audă de maşina care se încarcă de la priză.

Are o colec
ţie impresionantă de bolizi care înghit un rezervor de benzină cât ai spune "eco" şi nu pare dispus să renunţe la ea prea curând. De altfel, mai toţi mebrii grei ai partidului nu se dau jos din jeepuri şi maşini cu motoare de sute de cai.
 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close