Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Pregătim un bilanţ de trei ani pentru guvernare, să ne stabilim priorităţi noi

Victor Ponta: Pregătim un bilanţ de trei ani pentru guvernare, să ne stabilim priorităţi noi

Victor Ponta: Pregătim un bilanţ de trei ani pentru guvernare, să ne stabilim priorităţi noi
Sursa foto: Foto: VideoNews
06 Apr 2015   •   13:03
Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineaţă, de la sediul PSD, că a amintit colegilor parlamentari din partid să vină mâine în plenul Parlamentului, pentru şedinţa comună în care se va discuta legea statutului parlamentarilor.
 
"Am discutat despre faptul că mâine este şedinţă comună a Parlamentului, pentru ca să fie pusă în acord şi legea privind statutul parlamentarului, cu deciziile CCR, şi am făcut un apel la toţi colegii parlamentari, chiar dacă este Săptămâna Mare, să vină mâine. Îmi exprim speranţa şi fac un apel public şi către colegii din opoziţie să fie prezenţi mâine, pentru că ei au făcut sesizarea la CCR şi ar trebui să fie alături de noi în schimbarea Legii 96/2006."
 
De asemenea, Ponta a explicat că au crescut colectările la bugetul de stat, chiar peste aşteptări.
 
"În plus, am discutat despre situaţia actuală după primul trimestru, avem o colectare mult peste aşteptări la venituri, la bugetul de stat, cam în jur de 3 - 3,5 miliarde în plus faţă de ce era prevăzut la program. Această situţie, după primul trimestru, ne permite să mergem mai departe cu ideea de o relaxare a TVA."
 
În fine, Ponta a anunţat că Guvernul pregăteşte un bilanţ pentru ultimii trei ani de zile, în baza căruia să se organizeze şi activitatea viitoare a executivului.
 
"Am discutat ca în săptămânile următoare să facem pe toate domeniile actului de guvernare un bilanţ. Practic, după acest bilanţ de trei ani, să ne stabilim un nou set de priorităţi, cu care să ne prezentăm în faţa oamenilor, cu ceea ce am reuşit să facem în această perioadă şi ce ne propunem în continuare."
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close