Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Preşedintele Traian Băsescu a devenit purtătorul de cuvânt şi şeful de campanie al PDL

Victor Ponta: Preşedintele Traian Băsescu a devenit purtătorul de cuvânt şi şeful de campanie al PDL

Victor Ponta: Preşedintele Traian Băsescu a devenit purtătorul de cuvânt şi şeful de campanie al PDL
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Noi 2012   •   11:09

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă că preşedintele Traian Băsescu a devenit "purtătorul de cuvânt" şi "şeful de campanie al PDL" în momentul în care a vorbit despre comparaţia dintre cabinetul Ponta şi cabinetul Boc, deoarece ar fi constatat "starea jalnică" a campaniei democrat-liberalilor.
   
"Constat că preşedintele Băsescu face aceleaşi greşeli ca şi preşedintele Băsescu dinainte de suspendare", a  susţinut Ponta, apreciind că şeful statului "are memoria scurtă".
   
"Preşedintele Traian Băsescu, constatând probabil starea jalnică a campaniei de la PDL, a preluat dânsul funcţia de şef al campanie electorale şi de purtător de cuvânt. Când vrea să avem dezbateri electorale le avem", a susţinut Ponta, în momentul în care a fost întrebat cum vede afirmaţiile lui Băsescu legate de cabinetul Ponta şi cabinetul Boc.
   
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că "şi Guvernul Ponta face aceleaşi greşeli ca şi Guvernul Boc", f?când referire la numirile în conducerea companiilor de stat.
   
"Trebuie să fim serioşi, avem un angajament cu Fondul Monetar Internaţional, un angajament pe care actualul guvern l-a găsit în vigoare. Un angajament pe care nu l-a respectat Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu şi pe care nu îl respectă nici Guvernul Ponta. Acest angajament se referă la managementul privat. Am făcut o mică cercetare şi am constatat că şi Guvernul Ponta face aceleaşi greşeli pe care le-a făcut Guvernul Boc, adică peste tot, numai politruci", a susţinut Băsescu.

×
Subiecte în articol: pdl purtator de cuvant declaraţii guvern MRU
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close