Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, propunere de Guvern în plină criză de coronavirus: „Raed Arafat - premier, Florin Georgescu - vicepremier”

Victor Ponta, propunere de Guvern în plină criză de coronavirus: „Raed Arafat - premier, Florin Georgescu - vicepremier”

Victor Ponta a lansat o propunere privind construirea unui nou Guvern în jurul lui Raed Arafat, care să ajute România să treacă de criza provocată de coronavirus.

Victor Ponta, propunere de Guvern în plină criză de coronavirus: „Raed Arafat - premier, Florin Georgescu - vicepremier”
13 Mar 2020   •   10:20

Pentru funcția de vicepremier, președintele Pro România îl propune pe Florin Georgescu.

„In acest moment de criza trebuie sa venim cu solutii imediate pentru problemele cele mai grave din viata oamenilor! Daca Romania ar avea un guvern cu Raed Arafat Prim Ministru si Florin Georgescu vicepremier si Ministru de Finante - ar insemna ca ne-am facut datoria fata de cei care ne voteaza si care ne platesc salariile, birourile, masinile, consilierii si secretarele! Intre timp unii se tin tot de jocuri politice ! Fara sa inteleaga ca lumea nu mai accepta asa ceva in fata Crizei!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Coronavirus în România

La această oră, în România au fost depistate 64 de cazuri de coronavirus, între care unul este în stare gravă, iar alte șapte au fost declarate complet vindecate. 

Pentru moment, în România nu s-a înregistrat niciun deces din cauza noului coronavirus.

Ultimele 5 cazuri de îmbolnăvire sunt confirmate în București, la „Matei Balș”.

Noii bolnavi sunt:

Caz 60: Bărbat, 39 ani, contact cu persoana care a călătorit în Germania.

Caz 61 - Bărbat, 53 ani, contact (coleg de birou) cu membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

Caz 62 - Femeie, 48 ani, contact, membru familie caz 61

Caz 63 - Tânăra, 22 ani, contact, membru familie cu cazul 61

Caz 64 - Tânăr, 23 ani, contact familie cu cazul 61

13 persoane din totalul de 64 confirmate au fost infectate doar de fostul ofițer MAI internat la Spitalul Prof. Dr. Dimitrie Gerota. Acesta se află acum în stare gravă la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş" din Capitală. Bărbatul în vârstă de 60 de ani este ajutat să respire cu ajutorul unui aparat de ventilaţie mecanică.

 

 


 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Raed Arafat
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close