Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, despre ministrul Justiției: "Normal că Prună minte, ca și alți miniștri din cabinet. Le-a cerut Iohannis demisia?"

Victor Ponta, despre ministrul Justiției: "Normal că Prună minte, ca și alți miniștri din cabinet. Le-a cerut Iohannis demisia?"

Victor Ponta, despre ministrul Justiției: "Normal că Prună minte, ca și alți miniștri din cabinet. Le-a cerut Iohannis demisia?"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Oct 2016   •   11:30

Victor Ponta a publicat, pe pagina personală de Facebook, un articol referitor la declarațiile ministrului Justiției, Raluca Prună, care susținea că în România există 60 de persoane care au pensii mai mari de un miliard de lei vechi pe lună.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, scria in contextul grevei magistratilor: "As fi dorit sa se fi vorbit transparent in Memorandum despre venituri salariale: care includ pentru toată magistratura si grefieri chirii sine die (600 euro lunar in București, de exemplu). Chiar si pentru magistrati pensionari acum trecuți in avocatura - never mind venitul din avocatura. Sau despre pensii de 1 miliard de lei vechi pe luna, pe o scăpare a legii. Sau despre diurna de 2% pe zi pentru toti cei detasati din alta localitate (inclusiv membrii CSM)".

Teoria prezentată de Ralucă Prună a fost desființată de Casa de Pensii din România. Reprezentanții instituției au declarat că cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridică la aproape 41.000 de lei.

Victor Ponta comentează aceste declarații și arată că niciun ministru din cabinetul Dacian Cioloș nu a fost sancționat pentru greșelile făcute:

"Normal ca Pruna minte / ca si Ministrul Energiei Grigorescu/ ca si Ministrul Educatiei Dumitru / ca si Ministrul Sanatatii Voiculescu/ ca si altii din "Guvernul Meu" Asa si? Le-a cerut Iohannis demisia- NU? I-a remaniat Ciolos "cel curat si integru- NU? Oare cati romani vor mai fi spalati pe creier de Propaganda pentru 11 Decembrie ?"

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close