Antena 3 CNN Politică Victor Ponta răspunde acuzaţiilor de corupţie aduse de Monica Macovei: "Dovezi sau demisia!" (VIDEO)

Victor Ponta răspunde acuzaţiilor de corupţie aduse de Monica Macovei: "Dovezi sau demisia!" (VIDEO)

Victor Ponta răspunde acuzaţiilor de corupţie aduse de Monica Macovei: "Dovezi sau demisia!" (VIDEO)
Sursa foto: ponas macovei
07 Sep 2009   •   18:22

Un nou scandal este pe cale să apară în Coaliţie. Protagoniştii sunt de această dată social-democratul Victor Ponta şi eurodeputatul democrat-liberal Monica Macovei. Aceasta l-a acuzat de corupţie pe Victor Ponta. Deputatul PSD a reacţionat şi îi cere Monicăi Macovei să probeze acuzaţiile pe care i le aduce sau să îşi dea demisia.

Eurodeputatul democrat-liberal Monica Macovei i-a acuzat de corupţie pe Ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Victor Ponta şi pe senatorul PSD Dan Şova, pentru că firmele lor de avocatură ar fi încheiat contracte cu statul. Social-democratul Victor Ponta respinge acuzaţiile europarlamentarului Monica Macovei şi mai mult o invită pe aceasta să vină cu dovezi. El spune că dacă macovei probează cele spuse, îşi va da demisia atât din guvern cât şi din Parlament.

De asemenea, Victor Ponta spune că dacă Monica Macovei nu dovedeşte ceea ce a spus, trebuie să răspundă politic. Mai exact trebuie să îşi dea demisia.

Social-democratul spune că în viitoarea sedinţă a coaliţiei va ridica şi aceasta problemă.



Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close