Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, reacţie după audierea mamei sale

Victor Ponta, reacţie după audierea mamei sale

Victor Ponta, reacţie după audierea mamei sale
05 Mar 2015   •   15:48

 Victor Ponta a declarat că audierea mamei sale la DNA a determinat un "show gratuit" la o televiziune de ştiri. "Mama mea audiată la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ( că tot nu au ei bani să plătească taxe)!" a scris Ponta pe Twitter. Mama sa, Cornelia Naum a mers la sediul DNA Ploieşti pentru a fi audiată în dosarul în care este arestat cumnatul premierului, Iulian Herţanu. Ea a venit singură la sediul DNA Ploieşti.

Şi sora premierului Victor Ponta a ajuns la DNA Ploieşti. Alexandra Herţanu a fost audiată în dosarul în care soţul ei este acuzat alături de Vladimir Ciorbă de evauziune fiscală şi deturnare de fonduri europene.

Nu este prima dată când premierul comentează acest dosar. El a spus la Antena 3 că este afectat de verificările efectuate de procurori. "Normal că sunt afectat. Eu nu mă apuc să mint poporul şi oamenii. Ţineţi minte: "Între justiţie şi fratele meu aleg justiţia? (referire la declaraţiile fostului preşedinte Traian Băsescu-n.r.). Nici nu ştiai dacă să plângi sau să râzi de ipocrizie. Nu. Mă doare când se întâmplă ceva cu familia mea. Nu am comentat şi nu o să comentez nicio secundă nimic legat de dosarul şi de responsabilitatea cumnatului meu. E vinovat, plăteşte! Nu-i vinovat?M-a afectat foarte tare linşajul mediatic. Subliniez că imediat nişte şmecheri din propaganda băsistă au zis: "Uite, Ponta atacă procurorii". Hai, mă, da? ce, Rareş Bogdan e procuror?! Sau ce?! Linşajul mediatic la adresa mamei mele, care, repet, până la 72 de ani, eu asta cred, nu i-a zis niciun vecin vreodată "domn'e, eşti şefă de familie mafiotă?. Asta sigur că mă doare şi mă afectează foarte tare, dar trebuie să le ducem pe toate", a spus Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta DNA audieri
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close