Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, reacție după restricțiile anunțate de Marcel Vela: „Sunt nemulțumit de faptul că nu s-a luat măsura necesară în acest moment”

Victor Ponta, reacție după restricțiile anunțate de Marcel Vela: „Sunt nemulțumit de faptul că nu s-a luat măsura necesară în acest moment”

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a declarat nemulțumit de restricțiile anunțate de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Victor Ponta, reacție după restricțiile anunțate de Marcel Vela: „Sunt nemulțumit de faptul că nu s-a luat măsura necesară în acest moment”
21 Mar 2020   •   23:07

„Nu vreau să fiu răutăcios, dar eu nu am înțeles nimic din ce a spus domnul Vela, noroc că am citit textul. În primul rând, nu știu de ce nu avem prim-ministru, nu știu de ce nu avem președinte. Avem un ministru de Interne, domnul Vela, domnul Arafat și cu domnul Despescu.

L-am așteptat la ora 7, apoi la 8, apoi la 9, a venit și a citit. Eu mă pricep la ordonanțe, eu nu înțeleg cum e o recomandare. După ce am citit, sunt nemulțumit de faptul că nu s-a luat măsura pe care eu o consider necesară în acest moment, cea mai neplăcută, dar cea mai necesară. Și anume, în afară de medici, de pompieri, de polițiști, de cei care merg la muncă, ceilalți ar trebui să stea acasă. Înțeleg că s-a luat măsura să stăm acasă după 10 seara.

Păi unde să mergem după 10 seara, sunt închise toate. În schimb, în timpul zilei, toată lumea se plimbă. Eu nu sunt un alarmist de felul meu, dar din secunda în care România a luat decizia și aduce în fiecare zi, cu 20 de avioane de la TAROM, Blue Air sau Wizz Air și apoi cu mașini mii de români, era clar că trebuie luate măsuri și anume limitarea deplasării”, a declarat Ponta la Antena 3.

Victor Ponta, despre după restricțiile anunțate de Marcel Vela: „Sunt nemulțumit de faptul că nu s-a luat măsura necesară în acest moment”

×
Subiecte în articol: coronavirus Marcel Vela Victor Ponta
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close