Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Retrimiterea legii pensiilor în Parlament, un succes al celor care s-au opus fraudei

Victor Ponta: Retrimiterea legii pensiilor în Parlament, un succes al celor care s-au opus fraudei

Victor Ponta: Retrimiterea legii pensiilor în Parlament, un succes al celor care s-au opus fraudei
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Oct 2010   •   16:58

Decizia pe care preşedintele a anunţat-o astăzi, referitoare la întoarcea Legii pensiilor în Parlament, este un succes al celor care s-au opus fraudei, a declarat Victor Ponta în cadrul unei conferinţe de presă. Liderul PSD consideră însă, că decizia reprezintă ?numai jumătate din ceea ce oamenii aşteptau?.

Potrivit lui Victor Ponta, cea de-a doua jumătate este reprezentată de demiterea Robertei Anastase, ca urmare a fraudării votului privind Legea pensiilor. ?Fapta doamnei Anastase nu poate rămâne nepedepsită. Cerem în continuare demiterea doamnei Anastase?, a insistat preşedintele PSD.

?Decizia de astăzi a preşedintelui este un succes comun al celor care au luat atitudine faţă de frauda din Parlament?, a declarat Victor Ponta. Preşedintele PSD a ţinut să menţioneze că există mai multe lucruri care trebuie îndreptate în textul legii pensiilor, nu numai vârsta de pensionare.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, că a hotărât să nu promulge Legea pensiilor şi să o retrimită în Parlament. Şeful statului şi-a motivat decizia prin faptul că prevederea referitoare la egalizarea vârstei de pensionare între bărbaţi şi femei nu este una corectă din punctul de vedere al realităţii socio-economice în care se află România.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta legea pensiilor parlament
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close