Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Rezultatele alegerilor arată că oamenii îi urăsc pe cei de la PDL

Victor Ponta: Rezultatele alegerilor arată că oamenii îi urăsc pe cei de la PDL

Victor Ponta: Rezultatele alegerilor arată că oamenii îi urăsc pe cei de la PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    11 Iun 2012   •   13:47

Premierul României, Victor Ponta, este de părere că rezultatele obţinute la alegerile locale de USL arată că "oamenii îi urăsc pe cei de la PDL" pentru ceea ce au făcut.

Totodată, premierul consideră că acest fapt este o lecţie ca Uniunea Social Liberală să nu întreprindă aceleaşi lucruri.

"Este o lecţie pentru noi. Oamenii îi urăsc pur şi simplu pentru ceea ce au făcut şi este o lecţie importantă pentru noi să nu facem la fel", a spus Ponta.

"Cred că PSD nu a obţinut niciodată un asemenea rezultat, nici în cele mai bune vremuri ale noastre şi este meritul tuturor colegilor mei şi că am candidat împreună în USL. La fel cred că nici PNL nu a obţinut niciodată un rezultat atât de bun. Asta înseamnă că împreună chiar am fost mai puternici decât separat. Şi PC pentru prima dată a câştigat în mod direct un preşedinte de Consiliu Judeţean, la Maramureş, un primar la Deva, sectorul 4 cu cel mai mare scor din ţară. Este clar că pentru toate cele trei partide candidatura şi munca în comun în USL a fost un avantaj şi este o mare lecţie pentru toată lumea", a apreciat Ponta.



×
Subiecte în articol: Victor Ponta alegeri locale pdl PC PNL premier
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close