Victor Ponta: România a intrat, oficial, în recesiune

de G.S.    |    01 Apr 2012   •   12:47
Victor Ponta: România a intrat, oficial, în recesiune Foto: INTACT Images

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că România este, conform cifrelor, în recesiune.

"Este o realitate. O să ni se spună că este tehnic, statistic. Când suntem în recesiune e doar o scădere tehnică. Este o realitatea economică, influenţată categoric şi de situaţia europeană pe care o ştiam dinainte de a face aceste previziuni super optimiste. O realitate influenţată şi de incosecvenţa şi lipsa de strategie a guvernului. Este un uriaş semnal de alarmă pentru ceea ce urmează, a spus Ponta.

De asemenea, preşedintele PSD a acuzat guvernul Ungureanu de înstrăinarea resurselor naturale şi energetice ale României, referindu-se la vânzarea unui pachet de acţiuni Transelectrica, "vânzarea rezervelor de cupru".

''Urmează în mod sigur vânzarea Hidroelectrica, Transgaz, Tarom, SNCFR, şi ce a mai rămas de vândut. USL constată că mandatul premierului nu are legătură nici cu interesele României şi nici cu interesele de partid. Este un mandat care are legătură cu interese externe ale României'', a mai spus Ponta.

Parteneri
x close