Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: „România e dată afară de la masa deciziilor din UE, cu complicitatea celor care ne conduc”

Victor Ponta: „România e dată afară de la masa deciziilor din UE, cu complicitatea celor care ne conduc”

Victor Ponta: „România e dată afară de la masa deciziilor din UE, cu complicitatea celor care ne conduc”
Sursa foto: Foto: Victor Ponta
28 Feb 2017   •   08:54

Victor Ponta a distribuit, pe Facebook, un articol referitor la o declarație făcută de președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, care are in plan să construiască o Uniune Europeană formată din tari cu grade diferite de integrare, arătând că din această cauză ”România nu are voie să își facă propria politică externă, regională și europeană”.

”Acum intelegeti de ce Romania nu are voie sa isi faca propria politica externa, regionala sau europeana? Intelegeti de ce in tara noastra nu avem voie sa vorbim despre altceva decat "lupta anticoruptie"? De ce nu avem voie sa ne alaturam "Grupului de la Visegrad" ( Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria) care este pro SUA si se lupta cu liderii UE pentru interesul propriilor cetateni? De ce la ultimul Consiliu European ( cand s-a discutat practic aceasta schimbare fundamentala de Strategie a UE) Presedintele Iohannis a vorbit despre Ordonanta 13? De ce trebuia sa avem Presedinte "pro Germania" si Prim Ministru "pro Franta" ? De ce daca vrei sa te lupti pentru romani ori ai dosar penal ori ies cei "frumosi si liberi" in strada sa-ti ceara demisia?

Eu tot strig de luni de zile la emisiunile tv si aici pe contul de Facebook ca Romania iar este data afara de la masa deciziilor din UE - totul cu evidenta complicitate a celor care ne conduc azi! Si raman cu strigatul”, a scris Victor Ponta.

 

 

×
Subiecte în articol: Jean Claude Juncker Victor Ponta
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close