Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Rovana Plumb e martor în dosarul Belina. Voi vota împotriva cererii DNA

Victor Ponta: Rovana Plumb e martor în dosarul Belina. Voi vota împotriva cererii DNA

Victor Ponta: Rovana Plumb e martor în dosarul Belina. Voi vota împotriva cererii DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Sep 2017   •   19:57

Victor Ponta a anunțat, miercuri, că va vota împotriva începerii urmăririi penale faţă de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului şi Schimbărilor Climatice la data faptei, în legătură cu săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, în dosarul care o vizează şi pe vicepremierul Sevil Shhaideh, referitor la trecerea ilegală a unei părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman.

Ponta a mai spus că i se pare normal ca cele două să se bucure de sprijinul partidului, însă că nu ar fi trebuit să rămână în Guvern căci afectează munca Executivului. 

”Le-aș fi sprijinit și eu. Să rămână în Guvern, nu. E un lucru rău și afectează munca Guvernului. La Rovana Plumb voi vota împotrivă. Pentru că Rovana Plumb este martor. Nu are nicio treabă. Nu a luat lacul Rovana Plumb. Voi vota cu conștiința împăcată pentru că un ministru știu cum lucrează. Are un aparat tehnic care îi pune în față să semneze”, a spus Ponta.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut sesizarea Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului şi Schimbărilor Climatice la data faptei, în legătură cu săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, în dosarul care o vizează şi pe vicepremierul Sevil Shhaideh, referitor la trecerea a unei părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman. 

 

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close