Antena 3 CNN Politică Victor Ponta rupe tăcerea. Ce anunță fostul premier

Victor Ponta rupe tăcerea. Ce anunță fostul premier

Victor Ponta rupe tăcerea. Ce anunță fostul premier
23 Iun 2016   •   10:32

După ce a fost atacat de ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, fostul premier Victor Ponta răspunde.

"Deci iata ca "Guvernul Lui" , sau al "tehnocratilor" sau "Guvernul Familiei Iohannis" etc se pregateste sa iasa din scena in modul cel mai jalnic posibil / fiind evident ca nu sunt in stare de nimic si ca rezultatele lor pana la sfarsitul anului vor fi dezastruoase s-au hotarat la spartul targului sa gaseasca vinovati pentru propria incompetenta ( sigur ca "Greaua Mostenire" e metoda clasica)! Si Propaganda jubileaza ca inainte de alegerile locale cand ne anuntau ca Predoiu va fi "elected" Primar General???

Consecinte ? Simplu :

1. Dincolo de Propaganda lor clasica toti oamenii normali si de bun simt din aceasta tara fac o comparatie simpla intre anii 2012-2015 ( crestere economica, platit datoriile la FMI fara a lua alti bani, inflatie inexistenta, curs valutar stabil, taxe scazute, salarii si pensii mai mari, subventii in agricultura, fonduri europene de miliarde , investitii in administratia locala, crestere de exporturi si locuri de munca, coerenta in actul guvernamental)
- si "Guvernul Lui" din anul 2016 - urechisti, functionari de mana a saptea de la Bruxelles, navetisti, oengisti agresivi fosti lefegii ai lui Soros , asistentele kaghebiste ale lui Macovei si cunostiintele din Sibiu ale "Sefului" - bani europeni zero, investitii zero, subventii zero, cresteri de salarii si pensii zero, incasari la buget dezastru, politici economice si fiscale zero! Dar "Guvernul Lui" a indeplinit principalele sale obiective de guvernare : vila pentru Iohannis/ masini noi ( BMW normal, prietenii stiu de ce?) in coloana oficiala a lui Iohannis si acum avion pentru Iohannis- banuiesc ca asta va fi tot ce ramane dupa ei!

2. Parca anul trecut in Noiembrie naivii credeau ca e bine sa vina tehnocratii ca sunt competenti, seriosi si macar nu fac politica - iata stimati concetateni , "tehnocratii" lui Iohannis sunt incompetenti, neseriosi si nu mai fac nimic altceva decat politica , si chiar o politica de foarta proasta calitate

3. Pot sa mai faca ei si propagandistii lor inca zece schimbari de strategii, concluzia si verdictul a 90% din romani pentru "Guvernul Lui" sunt deja stabilite - DEZASTRU!

Vestea proasta e ca in 2017 toti romanii vor achita din buzunarul lor nota de plata pentru incompetenta si prostiile guvernamentale din 2016! Ghinion, nu?", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close