Antena 3 CNN Politică Victor Ponta sare în apărarea lui Crin Antonescu: Traian Băsescu e un ticălos egocentric și trădător!

Victor Ponta sare în apărarea lui Crin Antonescu: Traian Băsescu e un ticălos egocentric și trădător!

Victor Ponta sare în apărarea lui Crin Antonescu: Traian Băsescu e un ticălos egocentric și trădător!
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Noi 2016   •   14:42

Victor Ponta a reacționat, într-un mesaj pe Facebook, la jignirile aduse de Traian Băsescu fostului lider PNL, Crin Antonescu, argumentând că, de fapt, ”orice jignire de la Traian Băsescu este, de fapt, un compliment”.

”Dincolo de disputele pe care le-am avut cu Crin, pot oricând să pun mâna în foc pentru faptul că este un om onest, carismatic și bine intenționat”, a scris Ponta în apărarea fostului președinte PNL.

”Pentru ca nu pot sa astept sa reactioneze PNL o fac eu: Orice jignire de la Traian Basescu este de fapt un compliment - Basescu este cel mai lipsit de caracter, onoare, patriotism dintre toti cei care au fost pana acum sefi ai Statului Roman - un ticalos egocentric si tradator! Modul lui Basescu de a face politica este acum urmat de hateri, postaci, impostori politici si chiar ( din pacate din ce in ce mai des) de Dl Klaus Iohannis ! Ar fi fost extraordinar de bine pentru Romania ca Presedintele Iohannis sa sa inspire de la Crin Antonescu si nu de la Basescu..... Dincolo de disputele pe care le-am avut cu Crin pot oricand sa pun mana in foc pentru faptul ca este un om onest, carismatic si bine intentionat! Si care a fost orice dar nu o marioneta a Serviciilor si "analistilor" Propagandei ! Si ca sa parafrazez - unde scuipa Basescu pe Crin il saruta oamenii din aceasta tara!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close