Antena 3 Politică Victor Ponta și-a lansat proiectul politic Pro România. Prezență surpriză la lansare

Victor Ponta și-a lansat proiectul politic Pro România. Prezență surpriză la lansare

03 Sep 2017   •   17:24
Victor Ponta și-a lansat proiectul politic Pro România. Prezență surpriză la lansare
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu au anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, lansarea unui nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor.

„Vrem să fie un proiect politic altfel. (...) Ne-am despărțit de forțe politice care sunt așa cum le știți. (...) Nu mai vreau CEX-uri cu aplauze furtunoase, nici lideri care să mimeze iubirea poporului. Vrem să oferim ce nu există în acest moment pe scena publică.(...)  Sunt mulți oameni care au votat PNL sau alte partide politice și se întreabă ca și mine, de ce nu există opoziție.(...) Cei mai mulți sunt cei care nu au votat deloc în decembrie. Am vrea să oferim o alternativă la oferta politică de pe piață. (...) Nu ne-am propus să rupem PSD. Nu am sunat niciun coleg din PSD. Faptul că acum e confiscat de o persoană și un grup, sper să se elibereze și ei. Vrem să facem politica altfel, să ne folosim experiența și să construim o societate echilibrată, în care nu se luptă pensionarii cu angajații, cu multinaționalele, cu Soros, ca să ne ascundem incompetența", a susţinut Victor Ponta în conferința de presă.

Potrivit dcnews.ro, jurnaliștii au fost surprinși să observe o prezență surpriză. Este vorba despre Valeriu Steriu. Întrebat despre asta, Victor Ponta a replicat: "Domnul Steriu ne este coleg și prieten, restul... ce va face în politică... va decide singur în perioada următoare".

Fostul premier și-a aunțat intenția de a lansa noul proiect, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

"E momentul! Mâine alături de Daniel şi Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul "Pro România". E momentul să oprim criticatul si comentatul de pe margine - intrăm pe teren pentru că este nevoie de o gândire pe termen lung în această "Mlaştină" care ne conduce acum!", a scris Ponta sâmbătă pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close