Antena 3 CNN Politică Victor Ponta şi-a scris demisia din PSD

Victor Ponta şi-a scris demisia din PSD

Victor Ponta şi-a scris demisia din PSD
08 Mar 2017   •   11:46

Victor Ponta a anunțat că-i va trimite lui Liviu Dragnea demisia sa în alb din PSD.

Fostul premier a spus că nu mai are nicio relație cu șeful de partid și că nu a mai vorbit cu Dragnea de anul trecut.

”Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a declarat Victor Ponta la Parlament.

Întrebat dacă și alți colegi din PSD îi vor urma exemplul, Victor Ponta a spus că nu.

Liviu Dragnea declara recent că nu crede că Victor Ponta va părăsi partidul, deși fostul premier făcuse mai multe referiri ironice la adresa șefului PSD.

După ce Liviu Dragnea a spus despre partid că era obișnuit ca președintele partidului să fie și premier, Ponta a replicat la TVR:

”Prima dată când sunt de acord cu Liviu Dragnea după foarte mult timp. În afară de domnul Dragnea nu mai e nimeni la partid, el e singur, ceilalți aplaudă. E pe persoană fizică, niciodată nu a mai fost așa.Uite că se mai iau și decizii greșite. Eu sunt comentator, dacă nu mă întreabă nimeni în PSD, vorbesc în presă. Nu îmi doresc șefia PSD.”.

Fostul președinte al PSD a lăsat să se înțeleagă atunci că e posibil să plece din partidul pe care l-a condus, iar totul va fi lămurit în perioada următoare.

”Nu știu dacă rămân în PSD, e decizia conducerii. O să vedeți în curând ce o să fac. Eu nu am fost niciodată exclus, când am plecat, ne-am strâns mâna și am plecat.”, a spus fostul premier.

Replica lui Liviu Dragnea nu s-a lăsat așteptată prea mult.  Președintele PSD a firmat că toate criticile primite în ultima perioadă sunt binevenite.

”Dar nu am înțeles că sunt dictator, am înțeles că am luat partidul pe persoană fizică (...) Suntem totuși în situația, după un an bun pentru partid, zic eu, cu rezultate bunicele. La alegerile locale am luat rezultate bunicele, la alegerile parlamentare am luat rezultate bunicele, zic eu. S-a reușit să fim primul și singurul partid care a achitat sediul de partid, suntem la guvernare, 85% dintre parlamentari sunt noi, partidul este foarte deschis, funcționează. Nu cred că este o opinie generală în partid, ba din contră, așa, într-un stil dictatorial și pe persoană fizică toate organizațiile județene și-au exprimat prin vot deschis și în unanimitate susținerea atât pentru Guvern, cât și pentru mine. Pe mine nu mă supără aceste critici, sunt foarte sănătoase! (...) Eu sunt destul de deschis. Nu cred că m-ați văzut fugind de presă sau de colegii de partid. Acum ne consultăm cu cei care stau prin țară, cu cei care sunt la Parlament și la partid. Cu cei care stau prin străinătate e mai greu”, a declarat Liviu Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PSD Victor Ponta
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close