Antena 3 Politică Victor Ponta: Sunt un membru ca domnul Iliescu şi domnul Năstase, vă daţi seama?

Victor Ponta: Sunt un membru ca domnul Iliescu şi domnul Năstase, vă daţi seama?

de G.S.    |    13 Iul 2015   •   16:40
Victor Ponta: Sunt un membru ca domnul Iliescu şi domnul Năstase, vă daţi seama?
Sursa foto: Foto: Agerpres
Premierul Ponta, care a renunţat la funcţia de preşedinte PSD, a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că se simte foarte bine în calitatea de simplu membru al PSD şi că este "deja un membru ca domnul Iliescu şi domnul Năstase", subliniind că are sprijinul coaliţiei ca prim-ministru.
"Mă simt foarte bine, sunt deja un membru ca dl. Iliescu şi dl. Năstase, vă daţi seama?!", a declarat Ponta, întrebat cum se simte ca simplu membru de partid.
Victor Ponta a subilniat, totodată, că se bucură de sprijinul coaliţiei pentru continuarea guvernării. 
"Am avut şedinţă cu liderii coalţiei, am discutat ce avem de făcut săptămâna aceasta la Guvern şi din punctul meu de vedere există tot sprijinul pentru ca tot programul Guvernului să-l ducem mai departe la îndeplinire", a arătat Victor Ponta.
El a adăugat că  poziţia Rovanei Plumb ca preşedinte interimar este statutară şi legitimă, iar situaţia retragerii sale din fruntea PSD nu a fost ambiguă, subliniind că partidul trebuie să fie unit.
"Nu a fost niciun moment nicio problemă ambiguă. Şi Liviu (Dragnea - n.r.), şi toţi ceilalţi, toată lumea, ştiu un singur lucru: că PSD când e unit, câştigă. Dacă nu e unit, pierdem. Şi toată lumea va fi unită. Indiferent de poziţia pe care o ocupăm în PSD, echipa e unită şi mergem înainte", a susţinut Ponta. 
Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, în dosarul în care este urmărit penal, alături de Dan Şova, iar procurorii urmează să identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte să fie puse sub sechestru, potrivit unor surse judiciare. El şi-a anunţat duminică retragerea din funcţia de preşedinte PSD. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close