Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, declarații explozive la Guvern LIVE VIDEO

Victor Ponta, declarații explozive la Guvern LIVE VIDEO

 Victor Ponta, declarații explozive la Guvern LIVE VIDEO
16 Iun 2017   •   20:45

Principalele declarații ale Victor Ponta după instalarea în scaunul de Secretar General al Guvernului: 

"Nu mă așteptam și nici nu-mi doream să ne revedem în acest loc. Dar suntem într-o situație anormală. Premierul mi-a propus ieri să revin în echipa domniei sale și am spus imediat Da, deși nu mă aflam în țară pentru că eu cred că Sorin Grindeanu merită sprijin. Funcția asta nu era ceea ce aveam în planul de carieră, dar nu cred că e cazul de orgolii, trebuie să asigurăm funcționarea Guvernului pentru binele cetățenilor. Nu e guvernul unui partid, ci al cetățenilor României.

Domnul Grindeanu este un om onest din Banat. În ultimele zile am văzut un premier puternic, cu o viziune pentru viitorul României, dar și pentru viitorul PSD. Sunt dispus să-l ajut. Cu toate riscurile politice.

E vorba de o perioadă de timp limită. Vrem să ținem pe linia de plutire activitatea de guvernare care a fost torpilată de domnul Dragnea. Dacă moțiunea de cenzură inițiată de PSD nu va întruni numărul de voturi, vă dați seama că va fi o misiune pe o perioadă mai lungă. Dacă moțiunea de cenzură pe care cred că mulți parlamentari PSD va trece, atunci domnul Grindeanu va asigura interimatul. Și vă amintesc că au fost interimate și de trei luni.

 

Fostul premier Victor Ponta, instalat vineri seara în funcția de Secretar General al Guvernului Grindeanu, susține vineri o conferință de presă în jurul orei 20.30. 

Anunțul apare în contextul în care, prin alăturarea cu Sorin Grindeanu, Ponta va fi probabil exclus din partid. 

VEZI LIVE VIDEO

×
Subiecte în articol: guvernul grindeanu Victor Ponta
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close