Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Traian Băsescu a instituit minciuna ca politică de stat

Victor Ponta: Traian Băsescu a instituit minciuna ca politică de stat

Victor Ponta: Traian Băsescu a instituit minciuna ca politică de stat
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Dec 2010   •   22:25

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că preşedintele Traian Băsescu a făcut din minciună politică de stat şi nu are dreptul să vorbească despre alţii.

"Domnul Traian Băsescu este cel care a instituit minciuna ca politică de stat. Este ultimul din cei peste douăzeci de milioane de români care are dreptul să vorbească despre minciună sau despre presupusele minciuni ale altora", a declarat Ponta, pentru Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la TVR, referindu-se la explicaţia dată de Mircea Geoană pentru vizita acestuia la Sorin Ovidiu Vîntu că fostul său contracandidat la Preşedinţie are multă mizerie în spate şi că minte, cum minte şi Victor Ponta.

"N-au fost întrebări. Ce întrebări să ştiu când am avut temele?! (...) Totul era să ne pregătim, să nu fim penibili ca şi candidaţi la dezbaterea finală, ne urmărea o ţară întreagă", a spus preşedintele, adăugând că temele au fost primite pe 2 decembrie, iar dezbaterea a avut loc pe 4 decembrie.

Mai mult decât atât, şeful statului aadăugat că Ponta i-a spus lui Geoană să mintă.

"Ponta minte când spune că n-a ştiut unde a fost. Ponta i-a spus să mintă ca şi purtător de cuvânt al campaniei, iar acum o face pe fata mare. Iar cel care a primit din partea IPP-ului lista cu temele de discuţie a fost Victor Ponta", a spus Băsescu, arătând din nou scrisoarea cu temele.

Dezvăluirile lui Geoană, la un an de la prezidenţiale: ponta mi-a spus să mint în legătura cu vizita la Vîntu

La un an de la alegerile prezidenţiale, Mircea Geoană face bilanţul şi trece la dezvăluiri din campania electorală din 2009. Într-o înregistrare video postată pe blogul său, fostul candidat PSD spune că a fost sfătuit să mintă cu privire la vizita pe care i-a făcut-o lui Sorin Ovidiu Vîntu în timpul campaniei. În plus, Geoană susţine în continuare varianta fraudei la alegerile din 2009.

Fostul candidat al PSD la alegerile prezidenţiale a explicat motivele pentru care a fost în vizită la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, cu doar câteva ore înainte de marea confruntare electorală televizată.
 

 




×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close