x close

Victor Ponta, tranșant cu trădătorii din propriul partid: Orban cumpără aceiași parlamentari pe care îi cumpăra și Dăncilă

de A.M.P    |    04 Noi 2019   •   09:28
Victor Ponta, tranșant cu trădătorii din propriul partid: Orban cumpără aceiași parlamentari pe care îi cumpăra și Dăncilă

Victor Ponta a insistat că dacă Ludovic Orban i-ar înlocui pe cei trei miniștri care au fost respinși în urma audierilor din comisii, atunci Pro România nu ar mai boicota votul de învestitură și parlamentarii acestei formațiuni ar fi prezenți în sală, pentru a asigura cvorumul.

„Am luat decizia de a nu vota pentru învestirea acestui guvern, de a vota împotrivă. Domnul Orban cumpără aceiași parlamentari pe care îi cumpăra doamna Dăncilă. Este vorba despre aceiași parlamentari care au anunțat că nu vor vota moțiunea de cenzură și care vor vota guvernul Orban. Dacă domnul Orban va respecta votul din comisii și va schimba miniștrii care au căzut... Dacă respectă votul, îl respectăm și noi, dacă nu, îl ignorăm. Mâine poate să fie cineva din Pro România în sală, dar, dacă vor fi, nu vor mai face parte din echipa noastră”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Ludovic Orban a declarat miercuri că are asigurate peste 233 de voturi pentru învestirea Guvernului, dar că negocierile vor fi continuate până luni pentru a convinge cât mai mulţi parlamentari să voteze noul executiv şi pentru a preveni „eventuale absenţe sau dezertări”.

Parteneri
Parteneri
sati