Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Trebuie să ne concentrăm pe coordonarea operaţiunilor din ţară

Victor Ponta: Trebuie să ne concentrăm pe coordonarea operaţiunilor din ţară

Victor Ponta: Trebuie să ne concentrăm pe coordonarea operaţiunilor din ţară
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Ian 2014   •   20:44
Premierul Victor Ponta a explicat, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, la Antena 3, că o analiză corectă asupra problemelor create de condiţiile meteo va putea fi realizată abia spre sfârşitul săptămânii viitoare.
 
"Eu o să pot să fac o analiză foarte corectă probabil la finele săptămânii viitoare. Înţeleg că miercuri şi joi sunt anunţate din nou fenomene şi trebuie să rămânem în dispozitiv. Avem 8.000 de oameni în teren şi încă 9.000 pregătiţi să intervină. Au fost şi cei de la ISU, SMURD, armata a intervenit unde a fost nevoie, important este că acum, la această oră, nu avem grupuri mari de maşini blocate şi este coordonare şi autoritate". 
 
Întrebat dacă ar putea să facă o evaluare politică a situaţiei, premierul a explicat că important în acest moment este să se termine operaţiunile cu bine. 
 
"Nu îmi doresc să fac o evaluare politică. A fost o chestiune mică politică, unii care s-au plâns că e rău Guvernul. Asta o să evaluăm după ce terminăm operaţiunile. În acest moment trebuie să ne concentrăm pe coordonare. Şi ieri şi astăzi am avut coordonare şi autoritate şi suntem mai bine pregătiţi pentru săptămâna viitoare."
 
Ponta şi-a cerut scuze cetăţenilor care au de suferit din cauza unor măsuri, dar a arătat că este mai bine aşa, decât să rişte. 
 
"Încerc să îmi fac datoria. Evident că şoferii de TIR sunt supăraţi că nu pot să meargă. Dar îi ţinem traşi pe dreapta, ca să nu rămână împotmoliţi. La fel şi cu elevii şi scuzele mele faţă de părinţi, dar nu putem să riscăm să rămână copii împotmoliţi în zăpadă. Sunt probleme generale, nu se întâmplă doar în România dar cred că lucrurile au evolut bine, ieri sub coordonarea domnului Oprea şi astăzi, sub coordonarea domnului Dragnea."
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close