Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Udrea şi Anastase au adus nişte tineri să îl aplaude pe preşedinte

Victor Ponta: Udrea şi Anastase au adus nişte tineri să îl aplaude pe preşedinte

Victor Ponta: Udrea şi Anastase au adus nişte tineri să îl aplaude pe preşedinte
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    07 Mar 2012   •   14:27

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că Elena Udrea şi Roberta Anastase, care s-au ocupat cu aducerea de tineri în Parlament care să-l aplaude pe şeful statului, vor fi certate în particular de către Traian Băsescu pentru scandările de la balcoanele sălii de plen.

"Eu ştiu, am fost informat, că doamna Udrea, preşedinta organizaţiei de Bucureşti, şi cu doamna Anastase, preşedinta Camerei, au adus nişte tineri care să-l aplaude pe preşedinte. Dacă nu au reuşit să-i convingă pe toţi tinerii să-l aplaude pe preşedinte, probabil că le va certa preşedintele în particular", a spus Ponta.

Preşedintele Băsescu a fost huiduit în timpul discursului din Parlament. Şeful statului a fost întrerupt de scandări ale unor persoane aflate în balcoanele plenului, care au strigat: „Demisia! Regele Mihai”, iar Traian Băsescu le-a răspuns „Mergeţi la el şi chemaţi-l”.

Preşedintele Camerei, Roberta Anastase, a cerut să fie asigurată liniştea în sala de plen. Grupul de protestatari, format din 5-6 persoane, a fost evacuat, după care şeful statului şi-a continuat discursul.



×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close